Verzenden & retourneren

BEZORGEN

Betreft de bezorging

 • Voor 12:00 besteld is de volgende werkdag in huis*
  Dit geldt voor 90% van al onze artikelen op de website. De grotere artikelen zijn hiervan uitgezonderd.
  Mocht u vragen hebben over de exacte levertijd, kunt u altijd een email sturen naar [email protected]
 • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en in het buitenland.
 • Bezorgtijden tussen 08:00 en 18:00 uur.
 • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product 's avonds wordt bezorgd.


Voor levering binnen België wordt gebruik gemaakt van GLS. 
Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL, GLS of DPD

In bepaalde gevallen kunt u een keuze maken betreffende het vervoersbedrijf. Het geselecteerde verzendwijze kan afwijken in voordeel van de klant. Voordeeltrends kiest altijd voor de snelste levering voor de klanten. Hier worden uiteraard geen extra kosten voor berekend, maar is een service van ons!

GLS Pakketdienst biedt vanaf heden de nieuwe "FlexDelivery-Service" aan (momenteel alleen voor Nederland). 
Op de dag van verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een automatisch gegenereerde E-mail met Track & Trace numer, zodat u het pakket zelf online kunt volgen en rekening kunt houden met de komst van de GLS - chauffeur.
In deze E-mail wordt u ook aangeboden gebruik te maken van de nieuwe "FlexDelivery-Service". Dit houdt in, dat als u verwacht niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen, u kunt overwegen een alternatieve afleveroptie te selecteren. Dit dient vanzelfsprekend wel tijdig te gebeuren. U kunt op de verzenddag tot 23.59 uur aangeven of de zending op een andere dag moet worden aangeboden, of dat het door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald.

Mocht de chauffeur u toch niet thuis aantreffen, dan laat hij een kaartje achter. Tevens ontvangt u een E-mail. Hiermee kunt u snel en eenvoudig aangeven of de zending op een andere dag nogmaals moet worden aangeboden of dat het pakket door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald. Ook wanneer de zending bij buren kon worden afgeleverd, ontvangt u een E-mail met de specifieke afleverinformatie.

Indien u heeft aangegeven de zending af te willen halen bij een van de meer dan 400 GLS PakketShops, dan ontvangt u een SMS bericht zodra het pakket daar klaar ligt (alleen indien mobiel nummer bekend is). Tevens ontvangt u een E-mail.

Met deze nieuwe extra service kunt u voor een groot deel zelf bepalen wanneer u het pakket wilt laten bezorgen c.q. wilt afhalen.

De verzendkosten boven een aankoopbedrag van € 100,- is geheel gratis. België is hiervan uitgezonderd.

 • BIJ EEN BESTELLING VAN BOVEN DE € 100,- VERZENDEN WIJ BINNEN NEDERLAND GRATIS.


Categorie Parfum kan oplopen tot een maximale levertijd van 1 tot 7 werkdagen daar wij geen parfums in voorraad hebben.

 

RETOURNEREN.

Gratis retourneren behoort tot onze service net als achteraf betalen. 
Op deze manier onderstrepen wij onze kwaliteitsnorm! 


We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door u bestelde producten compleet en volgens uw specificaties worden geleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen hebben ontvangen, kunt u de bestelling gratis retourneren indien u kiest voor een nalevering. In alle andere gevallen kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren. Het volledige aankoopbedrag wordt aan u terugbetaald.

Bepaalde producten die via Voordeeltrends worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

 • aangepaste goederen of goederen die volgens jouw specificaties zijn gemaakt,
 • gezondheidsartikelen en artikelen voor persoonlijke verzorging, zoals parfum, indien geopend.
 • Retourdeals en of producten uit de koopjes kelder

De producten die u wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan u mag terugsturen als u zich niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

 

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering, via uw account door het aanmaken van een retourticket, weten dat u de bestelling, of enkele producten van de bestelling wilt retourneren. U zult vervolgens een email terug ontvangen met een retourformulier en uitleg van de volgende stappen van het retourbeleid.

Wij willen u benadrukken dat het retourneren van een product enkel kan middels het aanmaken van een retouretiket in uw account. De telefonische klantenservice kan geen retouraanvragen in behandeling nemen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd een email sturen naar [email protected]

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.