Betaalmethoden

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de onderstaande banken dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

IDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:

 

MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld.

Bij ons extra veilig online aankopen doen met de 3D Securecode!

Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met Verified by Visa (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw Verified by Visa-wachtwoord goed geheim.

Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw MasterCard Secure code goed geheim.
 

 

Betaal eenvoudig vooraf via overschrijving. 
Dit kan via internetbankieren of via een andere vorm van overschrijven via uw bank of giro. Betaal wanneer het u uitkomt!

Let op!
Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Aangezien de betaling administratief verwerkt en gecontroleerd moet worden, dient u rekening te houden met een langere verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

 

Bankgegevens:

 
Tenaamstelling: Voordeeltrends
Rekeningnummer: ING:NL17 INGB0009141576 
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL 17 INGB 000 914 15 76 

Bedrijfsnummers:

 
BTW Nr.: NL859586029B01
Kamer van Koophandel: 73576395

 

Achteraf betalen via Billink
Achteraf betalen.
Eerst zien en dan betalen? Dat kan bij gewoon bij Voordeeltrends. 
Na ontvangst van de goederen heeft u 14 dagen de tijd om uw factuur te betalen. 
Veilig en vertrouwd. 

Nog veiliger en vertrouwder?
Gratis retourneren is ook 1 van onze standaard service.