Over ons

Voordeeltrends is een jonge onderneming met als doel u een online winkel aan te bieden waar u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt meeprofiteren van de laagste prijzen op 100% originele A-merken parfums en andere artikelen zodat het normaal zo dure artikel voor iedereen betaalbaar wordt.

Doordat wij weinig kosten maken voor winkelpanden, en tevens effectief werken op het gebied van personeel, kunnen wij alle producten veel voordeliger aanbieden dan de reguliere winkels. Om de prijzen laag te houden werken wij met kleine voorraden. Wij leveren daarom niet altijd binnen 24. Dit is enkel voor onze top 100 voor dames en heren. Voor alle overige producten moeten wij een levertijd van maximaal 7 dagen in acht nemen na ontvangst van uw betaling. Houdt hier dan ook rekening mee als u een artikel wilt kopen voor verjaardagen, feestdagen en/of andere speciale aangelegenheden. Wilt u snel weten of wij de geur in voorraad hebben? Neemt u dan contact met ons op via,via de Facebook- chat te vinden op onze website. 
https://www.facebook.com/voordeeltrends/

 

De verzendkosten bedragen bij verzending binnen Nederland € 3,95 per bestelling (dus ook bij een bestelling van meerdere producten). Wij streven ernaar om ons, toch al uitgebreide assortiment, steeds verder
uit breiden, dus heeft u een favoriet artikel die u niet bij ons kunt vinden, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Wij stellen dan alles in het werk om uw favoriete artikel tegen gunstige voorwaarden te kunnen
leveren. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen of aanbiedingen adviseren wij u om een gratis account bij ons aan te maken, en wij zullen u op de hoogte houden middels een nieuwsbrief.
Wij danken u voor het bezoeken van onze website en zien uw bestelling met belangstelling tegemoet.


Vestigingsadres

Nieuwland Parc 164
3351 LJ te Papendrecht.

E-mail adres : 

Info@voordeeltrends.nl 

Kamer van Koophandel Rotterdam

Inschrijfnummer : 57563179

Bankgegevens

Bankrelatie : ING, Kantoor Rotterdam - Zuidplein
Rekeningnummer : 6771196
IBAN : NL65INGB0006771196
BIC/SWIFT : INGBNL2A

BTW nummer

NL06.29.622.18.B01
Telefoonnummer :
Tussen 10.00 uur en 12.00 uur : (0)85 042 05 29