Over ons

Voordeeltrends is een jonge onderneming met als doel u een online winkel aan te bieden waar u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt meeprofiteren van de laagste prijzen op 100% originele A-merken parfums en andere artikelen zodat het normaal zo dure artikel voor iedereen betaalbaar wordt.

Wij hebben een zeer groot assortiment. 
Van verzorgingsproducten, parfum & cosmetica, tot huis en tuin producten. 
Van slapen tot spelen, van beauty tot wellness, van spelen tot klussen.
Verzin het maar, Voordeeltrends heeft het.

Doordat wij weinig kosten maken voor winkelpanden, en tevens effectief werken op het gebied van personeel, kunnen wij alle producten veel voordeliger aanbieden dan de reguliere winkels. Om de prijzen laag te houden werken wij met kleine voorraden. Wij leveren daarom niet altijd binnen 24. Onze 24 uurs levering geldt wel voor nagenoeg ons gehele assortiment, behalve de categorie parfum en cosmetica. Voor deze producten moeten wij een levertijd van maximaal 7 dagen in acht nemen na ontvangst van uw betaling. Houdt hier dan ook rekening mee als u een artikel wilt kopen voor verjaardagen, feestdagen en/of andere speciale aangelegenheden. Wilt u snel weten of wij de geur in voorraad hebben? Neemt u dan contact met ons op via, de Facebook- chat te vinden op onze zeer actieve Facebook pagina. 
https://www.facebook.com/voordeeltrends/

Hier verloten wij ook altijd een leuk product. Soms naar keuze, en soms door ons geselecteerd. 

Natuurlijk kunt u ook onze telefonische klantenservice bereiken. Dit is enkel op werkdagen van 9:00 tot 12:00.

De verzendkosten zijn gratis vanaf € 100,-!  Daaronder rekenen wij slechts € 3,95. 

Wij streven ernaar om ons, toch al uitgebreide assortiment, steeds verder
uit te breiden, dus heeft u een favoriet artikel die u niet bij ons kunt vinden, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Wij stellen dan alles in het werk om uw favoriete artikel tegen gunstige voorwaarden te kunnen leveren.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen of aanbiedingen adviseren wij u om een gratis account bij ons aan te maken, en wij zullen u op de hoogte houden middels een nieuwsbrief.
Wij danken u voor het bezoeken van onze website en zien uw bestelling met belangstelling tegemoet.


Vestigingsadres
Plantageweg 18a
2951 GP Alblasserdam

E-mail adres : 

[email protected] 

 

Bankgegevens

Bankrelatie : ING, Kantoor Papendrecht
Rekeningnummer : 9141576
IBAN : NL17INGB0009141576
BIC/SWIFT : INGBNL2A